4 flacons halen, 3 betalen: 2e doos AuraCalf voor de halve prijs!

Diarree bij kalveren, vaak veroorzaakt door cryptosporidium, is een enorm probleem voor veel melkveehouders. De aanpak van Quality Calf richt zich op het verbeteren van de kalveropfok in de basis, en sinds kort werken we met een extra stuk ‘gereedschap’ waarmee we crypto bij kalveren en daarmee de kans op kalverdiarree écht kunnen verminderen: AuraCalf.

Dit vernieuwende product is ontwikkeld door Ierse wetenschappers en laat de afgelopen paar jaar gedurende de melkperiode onder ruim 350.000 kalveren in Ierland al geweldige resultaten zien. Quality Calf zorgt ervoor dat inmiddels ook in Nederland de eerste melkveehouders van de voordelen van AuraCalf kunnen profiteren.

Het is géén antibiotica. Ook geen symptoombestrijder of wonderpil. Nee, AuraCalf is een wetenschappelijk bewezen product dat een enorme boost geeft aan het immuunsysteem van het kalf. Een natuurlijk product dat niet mag ontbreken in een preventiestrategie om crypto bij kalveren, en daardoor kalverdiarree, voor te zijn én te blijven. De ingrediënten van het product zijn precies zó samengesteld dat de crypto-parasiet geen kans krijgt bij het pasgeboren kalf.

AuraCalf zelf ervaren?
Wij hebben een speciaal introductie aanbod, de 2e doos voor de helft van de prijs. (1 doos bevat 2 flacons. De 4e flacon ontvang je dus gratis.) Goed voor ca. 40 kalveren! Normaal €320,- nu €240,- Direct online bestellen kan natuurlijk ook!

Meer weten over AuraCalf?
Wil je graag meer weten over AuraCalf of is er behoefte aan persoonlijk advies? Bel of mail gerust: info@qualitycalf.nl / 0646886869.