Jacob Bakker is al ruim twee jaar een bekend gezicht binnen Quality Calf. Sinds 2017 maakt hij als kalveropfokspecialist deel uit van het team. Met veel passie en enthousiasme ondersteunt en adviseert hij Quality Calf-klanten in de regio Noord-Holland. Kent u Jacob nog niet? In onderstaand artikel komt u meer te weten over deze sociale, gemotiveerde collega.

“Ik ben Jacob Bakker, een boerenzoon uit Sijbekarspel met passie voor het boerenleven. Ik ben afgestudeerd aan het Van Hall Larenstein Instituut te Leeuwarden. Sinds 1 januari 2017 ben ik werkzaam bij Quality Calf.

Thuis ben ik vaak op de boerderij te vinden. Met name de dieren vind ik fantastisch. Ook vind ik het interessant om met kalveropfok bezig te zijn. De vraag ‘hoe krijg ik een jong kalf tot een hoogproductieve volwaardige melkkoe?’ staat centraal in mijn werk als kalveropfokspecialist. Een goede kalveropfok is essentieel voor goede prestaties later als melkkoe. Het gaat hierbij niet alleen om goed voeren; ook de droogstand, biestverstrekking, hygiëne, huisvesting etc. zijn van groot belang.

Ik kijk er naar uit om samen met u de kalveropfok waar nodig op een hoger plan te brengen. Zodat er binnen twee jaar met de huidige wet- en regelgeving een hoogwaardige, duurzame, maar vooral een productieve melkkoe voor u klaarstaat. Ik hoop u snel te ontmoeten!”

Bent u benieuwd wat Jacob voor uw kalveropfok kan betekenen? Neem gerust contact op, we komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.