Waarom Quality calf?

 

Quality Calf, de kennispartner die letterlijk naast u in de stal staat.

 

 

 

Quality Calf ondersteunt en adviseert veehouders met ambitie, die hoge eisen durven te stellen aan hun kalveropfok. Wij zijn er om de melkveehouder daar waar gewenst te ontzorgen en altijd van de meest geschikte en kwalitatief hoogwaardige producten te voorzien. Naast totaalleverancier van hoogwaardige producten zijn wij dan ook een toegankelijke kennispartner, die ervoor zorgt dat alle schakels binnen de kalveropfok naadloos op elkaar aansluiten.

Kennispartner voor kalveropfok

Wij steken samen met de veehouder de handen uit de mouwen. Op die manier zetten we concrete stappen met onze klanten voor een kwalitatieve verbetering van de kalveropfok. Daarbij maken wij gebruik van de kennis en ervaring die wij onder meer via partners als Denkavit en Feijen en dankzij uitgevoerde (praktische) onderzoeken vergaren. Wij vertalen deze kennis naar toepassingen en oplossingen voor in de praktijk, die u als melkveehouder écht verder helpen.

 

Innovatieve producten

Voor een optimale ontwikkeling van het kalf zijn kwalitatief hoogwaardige producten onmisbaar. Quality Calf levert daarom ‘private label’ kalvermelk en kalverbrokken van eigen receptuur, die uitsluitend de meest hoogwaardige ingrediënten bevatten. Deze producten leveren een belangrijke bijdrage aan de gezondheid, de groei en de weerstand van het kalf. Laat u gerust adviseren over de beste opties voor uw situatie.

Duurzame oplossingen

Het beste rendement ontstaat wanneer wij investeren in langdurige klantrelaties. Daarom zijn wij te allen tijde beschikbaar voor contact en komen wij graag bij u langs voor passend advies of eventuele bijsturing, zodat uw kalf op kan groeien tot een hoogwaardige, duurzame melkkoe. Kalveropfok is immers een continu proces; om dat proces naar een duurzaam, kwalitatief hoogwaardig niveau te brengen is bewaking en bijstelling door de tijd heen noodzakelijk.

Benieuwd wat Quality Calf voor u kan betekenen?

Team Quality Calf is actief door heel het land en komt ook graag bij u langs voor een kop koffie en een informele kennismaking. Wij bieden u graag de handvaten waar u behoefte aan heeft en kijken ernaar uit om samen met u toe te werken naar een hoogwaardige, duurzame kalveropfok met een mooi rendement voor u als veehouder. Neem gerust contact op met ons team!

 

Quality Calf in How it’s done

Quality Calf voor de camera van RTL Z! Op het erf van Firma Wiering Melkvee uit Wognum, één van onze trouwe klanten, vertelde Jurgen over onze visie, waar we voor staan en wat we doen.

Ook melkveehouder Jacko Wiering kwam in beeld. Hem werd gevraagd naar zijn resultaten en bevindingen na ruim twee jaar advisering en begeleiding door Quality Calf. De eerste vaarzen produceren nu melk en de resultaten zijn verbluffend.

 

Heeft u interesse in onze producten?

Heeft u interesse in onze producten? Bijvoorbeeld in onze unieke kalvermelk of kalverbrok? Neem dan een kijkje in onze productcatalogus en neem gerust contact op voor een advies op maat.