QC Nieuwtjes

QC Facebook Berichten

5 days ago

Quality Calf

Dit is hét moment voor (preventieve) vliegenbestrijding! Voorkom onrust, ziektes en groeiverlies bij uw kalveren en ga aan de slag met effectieve vliegenbestrijding in de stal. Speciaal voor melkveehouders heeft Quality Calf het QC stappenplan opgesteld, gericht op de belangrijkste onderdelen van vliegenbestrijding. Lees ons nieuwste blog en vraag het stappenplan direct gratis aan via de website: qualitycalf.nl/vliegenbestrijding-in-stallen/ ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Quality Calf

Ondanks de coronacrisis en de bijbehorende maatregelen doen wij, team Quality Calf, ons best om met u als klant en geïnteresseerde in contact te blijven. We houden u graag op de hoogte van actuele thema's, blijven u voorzien van adviezen en tips op gebied van een duurzame kalveropfok en zullen met diverse acties komen, gewoon zoals u dat van ons gewend bent. Hoewel een kop koffie bij u aan de keukentafel of een blik in de stal nu even niet gaat, hopen we u op deze manier toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Daarom kunt u volgende week een mooie actie verwachten met betrekking tot vliegenbestrijding! 💥➡️ We hebben diverse pakketten samengesteld met o.a. Neporex, K-Othrine, QuickBayt en Tectonik voor speciale actieprijzen. Alles voor een vliegenvrije melkveehouderij, want met de stijging van de temperaturen staat ook het vliegenseizoen weer voor de deur. Houd onze social media kanalen in de gaten, volgende week komt de actie online!
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Quality Calf

Mededelingen rondom het CORONA virus!

Quality Calf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom zullen wij er alles aan doen om verspreiding van het virus te voorkomen. Wij nemen de gezondheidsrisico’s uiterst serieus voor zowel onze klanten als voor onze eigen medewerkers. Dit doen wij door nauwlettend de mededelingen over het Coronavirus (Covid-19) te volgen en passen we daar, waar nodig, de adviezen van het RIVM toe. Pionieren en actief klantenbezoek is voorlopig niet aan de orde! We hebben besloten om uitsluitend op afspraak eventuele noodzakelijke bezoeken af te leggen om zoveel mogelijk fysiek contact te vermijden. Uiteraard is team Quality Calf ten aller tijden te bereiken voor dringend advies, ondersteuning, algemene vragen of bestellingen per telefoon, whatsapp of per mail.

De uitleveringen van onze melkpoeders, kalverbrokken en overige producten gaan gewoon door. Voor de continuïteit van de levering van onze QC producten zijn passende maatregelen getroffen. Uiteraard nemen wij én onze transporteurs extra hygiëne maatregelen in acht, houden gepaste afstand, zullen geen handen schudden en zullen het persoonlijke contact tot een minimum beperken.

Wij hopen op uw begrip!

Met vriendelijke groet,
Team Quality Calf
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Quality Calf

Op 12 en 13 maart is het weer tijd voor het European Calf Conference ECC in Congress Centrum Bremen. Op deze ultieme ontmoetingsplek voor professionele melkveehouders, bedrijven, wetenschappers, onderzoekers en experts zal kalveropfokadviseur Coen Bokdam namens Quality Calf aanwezig zijn. De focus tijdens alle presentaties, workshops en netwerkbijeenkomsten ligt op gezonde en goed presterende kalveren.

Uiteraard delen wij na afloop de opgedane kennis en nieuwe ontwikkelingen met onze klanten. Quality Calf gaat immers in alle opzichten voor kwaliteit. We zijn erg benieuwd naar wat het ECC ons dit jaar te bieden heeft!
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Quality Calf

Afgelopen woensdag was het weer tijd voor de Winterrundveeshow in Middenmeer (NH). Complimenten aan de organisatie en niet te vergeten aan alle melkveehouders die hun vaarzen en koeien voor brachten. Wat een niveau, passie, enthousiasme en liefde werd er tentoongesteld. In één woord: TOP! Wij hebben genoten.

Ruim 100 deelnemers probeerden dit jaar het gewicht te raden van de gratis big bag QC Pens ‘Flakes’. Het juiste antwoord was 638 kg. De uiteindelijke strijd ging tussen twee melkveehouders die met hun antwoord '640' allebei slechts 2 kg naast het goede antwoord zaten, waaronder ook de winnaar van vorig jaar Joël Stuijt.

Om de winnaar van dit jaar te bepalen hebben we moeten loten. Youri Kool kwam als winnaar uit de bus: gefeliciteerd en heel veel succes met de big bag QC Pens ‘Flakes’!
... See MoreSee Less

View on Facebook