Bestel 4 zakken SCCL biestpoeder en ontvang de 5e gratis

Voorkom de vervelende gevolgen van onvoldoende biestopname bij kalveren en kies voor SCCL 100% runderbiest! Speciaal voor de melkveehouder die streeft naar een optimale start van het kalf hebben wij een zomeractie opgezet:

4+1 gratis!
Bestel 4 zakken SCCL biestpoeder en ontvang de 5e zak gratis. Inclusief persoonlijke bezorging door één van onze jongveespecialisten en gratis advies op maat!

Prijs per zak (700g) is € 39,60.

Meteen bestellen?
Dat kan via onze webshop, via de mail jurgen@qualitycalf.nl of bel Jurgen op 0646886869.


Goed biestmanagement is het hele jaar door van essentieel belang. Echter ligt in de huidige zomermaanden hittestress op de loer; dat maakt het nóg belangrijker om alert te zijn op voldoende biestopname door het kalf. Biest is immers niet altijd tijdig beschikbaar; koeien geven te weinig of de kwaliteit valt tegen. En het gevaar van ziektekiemen is altijd aanwezig.

Om de negatieve effecten van onvoldoende biestopname te voorkomen en kalveren de beste start te bieden werken wij van Quality Calf met 100% runderbiest van SCCL. In onze kennisblogs over biestmanagement lees je alles over dit hoogstaande product, het effect van biest op de darmen, de beste strategieën voor toepassing van biestpoeder en nog veel meer:

Meer weten of behoefte aan persoonlijk advies? Bel of mail gerust: info@qualitycalf.nl / 0646886869.