Hittestress? Hou je hoofd koel met dít advies...

... en kies voor een pensbuffer nadat je dit hebt gelezen!

Hoe manage jij hittestress, zomerse temperaturen en koeien die naar buiten gaan? Heb jij al een keuze gemaakt en een pallet pensbuffer klaar staan in de schuur?

Wacht nog even. Wij informeren je graag hoe je meer kracht uit eigen ruwvoer haalt, óók bij zomerse temperaturen.

Jurgen Verheijen

Eigenaar en landelijk adviseur

Tijdens warme dagen daalt de opname van droge stof. Daardoor stijgt naar verhouding de opname van krachtvoer. Dit kan leiden tot pensverzuring en de benutting van je ruwvoer komt onder druk te staan.

Met pHom Norway haal je meer kracht uit eigen ruwvoer en geef je koeien en jongvee verlichting tijdens warme dagen.


pHom Norway is 100% Noors, 100% natuurlijk en vervangt chemische pensbuffers zoals natriumbicarbonaat. Volg ons 5-stappenplan en hou je prestaties op peil, ook bij warm weer.

Ons hittestress 5-stappenplan

Speciaal voor melkveehouders die meer kracht uit eigen ruwvoer willen halen, hebben wij een 5-stappenplan ontwikkeld.

 1. Mest zeven
  Kleur, structuur, geur… Mest zegt veel over een sterke basis op het erf. Nodig ons uit en wij komen gratis en vrijblijvend mest zeven, ter waarde van € 450,00.

 2. Extra inzichten
  We checken meteen je melkgift en melkgehalten.

 3. Kennismaking met pHom Norway
  Tijdens een keukentafelgesprek vertellen wij je graag hoe al je koeien meer kracht uit eigen ruwvoer halen met 80 - 100 gram pHom Norway.

 4. Start met pHom Norway in je rantsoen
  Ben je overtuigd? Start dan direct met pHom Norway in je rantsoen. Bij een aankoop van een volle pallet krijg je de eerste 100 kg gratis van ons ter waarde van 129,50.

 5. Terugkomdag
  Na 6 weken komen we weer langs om samen stap 1 en 2 te herhalen, en de verschillen tussen de resultaten te bespreken.

Dus wil jij:

 • Je koeien en jongvee verlichting geven tijdens warme dagen;
 • De kans op pensverzuring en hittestress verminderen;
 • Je prestaties op peil houden;
 • Niet meer betalen, maar wel meer rendement;
 • Kortom: met meer tijd en zonder gedoe de zomer tegemoet?

Meld je dan aan via het onderstaande formulier. Bellen, mailen of WhatsAppen kan ook via jurgen@qualitycalf.nl of +31 6 468 86 869.

Ik heb interesse!

Waarom pHom Norway?

pHom Norway vervangt klassieke pensbuffers, zoals natriumbicarbonaat, die veelal chemisch worden geproduceerd en een snelle, korte werking hebben.

Voor hetzelfde geld bieden wij een 100% natuurlijke oplossing die langdurig werkt voor maximale power in de pens. Hierdoor haal jij met gemak en met élke koe meer kracht uit eigen ruwvoer, óók in tijden van hittestress. Je koeien blijven mooi op de mest en zijn in staat de melkgift en melkgehalten op peil te houden.

De afgelopen maanden hebben we uitvoerig onderzoek gedaan. Het resultaat is eenduidig. Elk bedrijf en iedere koe haalt met pHom Norway meer kracht uit eigen ruwvoer! Met gemak en zonder gedoe.

Coen Bokdam

Adviseur Oost-Nederland

100% Noors, 100% natuurlijk
pHom Norway bestaat uit plantaardige mineralen die duurzaam worden geoogst uit kristalheldere wateren voor de kust van Noorwegen. Dat heeft talloze voordelen voor de productiviteit en gezondheid van je melkvee, óók tijdens hittestress.