Kalvermelkpoeders

Voor kalvermelkpoeders van hoge kwaliteit ben je bij Quality Calf aan het juiste adres. Een succesvolle en duurzame kalveropfok realiseren kan alleen als alle schakels kloppen; voeding is daarin een enorm belangrijke factor. Wij staan voor kwaliteit en willen onze hoge standaard te allen tijde kunnen waarborgen. Daarom hebben we ons eigen ‘QC private label’ opgericht. Onze kalvermelkpoeders vallen, net als onze kalverbrokken, onder dit private label.

Kalvermelkpoeders met hoogwaardige zuivelingrediënten

Onze kalvermelkpoeders worden geproduceerd volgens uniek recept en bestaan uit zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige zuivelingrediënten. We maken geen gebruik van plantaardige eiwitten voor in de kalvermelkpoeders. Daardoor zijn onze producten optimaal verteerbaar. Ook hebben onze kalvermelkpoeders een zeer goede smaak én zijn ze geschikt voor melkveehouders die volgens de VLOG-standaard melk produceren. Een eis die steeds meer melkfabrieken en kaasmakers stellen.

Onder ons private label vallen drie verschillende soorten kalvermelkpoeders die bijdragen aan een hoogwaardige en duurzame jongveeopfok. Dit zijn onze varianten:

Doordat wij alleen werken met de kalvermelkpoeders van ons eigen private label kunnen wij onze kwaliteit ieder moment van het jaar waarborgen. We zijn niet afhankelijk van leveranciers of fabrikanten, maar hebben alle touwtjes zelf in handen. Dat past goed bij onze manier van werken: we zorgen dat alle schakels in de kalveropfok kloppen, zodat we vanuit de basis kunnen toewerken naar de beste resultaten voor jou als melkveehouder.

Waarom kalvermelkpoeder in plaats van koemelk?

De samenstelling van hedendaagse koemelk sluit niet meer aan op de behoeftes van kalveren. Koemelk is weliswaar rijk aan calcium, fosfor, kalium en chloor, maar voorziet juist onvoldoende in ijzer, mangaan, koper, kobalt en de vitamines D en E. Door deze tekorten liggen gevolgen als verminderde groei, slechtere vertering, zwakkere botstructuur, verlaagde afweer en bloedarmoede bij kalveren op de loer.

Onze kalvermelkpoeders bevatten de ultieme samenstelling van ingrediënten voor een uitstekende jeugdgroei. Interessant? Plaats meteen je bestelling of neem contact op voor meer informatie.

Kalvermelkpoeders

Quality Milk ‘Blue‘

Prijs op aanvraag

Per 500 kg

Bekijk
Kalvermelkpoeders

Quality Milk ‘Green‘

Prijs op aanvraag

Per 500 kg

Bekijk
Kalvermelkpoeders

Quality Milk ‘Red‘

Prijs op aanvraag

Per 500 kg

Bekijk
Kalvermelkpoeders

Quality Milk ‘Yellow‘

Prijs op aanvraag

Per 500 kg

Bekijk