Voerbenodigdheden

Voor een gezonde, duurzame veestapel én succesvolle melkproductie is een goede verzorging van het kalf cruciaal. Dat komt in alle facetten van de kalveropfok terug: ook als het gaat om voerbenodigdheden. Kies je voor goede kwaliteit en producten met de juiste eigenschappen en functionaliteiten, dan draagt dat bij aan het algehele succes van de kalveropfok.

De voerbenodigdheden die je bij Quality Calf in het assortiment vindt, zijn onder meer maatbekers, een voertrog, emmerdroogmolens, melkverwarmers en zelfvoederingsbakken voor krachtvoer. Wil je advies over welke producten het beste passen bij jouw situatie? Onze adviseurs denken graag met je mee.

Waarom voerbenodigdheden bestellen bij Quality Calf?

Kies je voor producten van Quality Calf, dan kies je voor de beste kwaliteit. Wij selecteren ons assortiment zorgvuldig en werken alleen samen met partners die de kwaliteit waar wij voor staan kunnen waarborgen. We leveren door heel het land en geven desgewenst altijd advies op maat.

De visie van Quality Calf

Wij geloven erin dat al vóór de geboorte van het kalf alles moet kloppen om kalveren uit te kunnen laten groeien tot gezonde, duurzame melkkoeien. De opfok begint dus al in het embryonale stadium. Wanneer de koe zelf melk produceert is de opfok ten einde. Elk opfokstadium kent zijn eigen belangrijke periodes waarbij weer andere aandachtspunten van belang zijn. Alleen als voor al die punten aandacht is, kan een optimale jongveeopfok behaald worden.

Alle producten in het assortiment van Quality Calf dragen bij aan dat overkoepelende doel: een optimale jongveeopfok realiseren, om de genetische potentie van de dieren tot uiting te laten komen als melkkoe.