Werken bij Quality Calf

Iedere dag de boer op!

Werken bij Quality Calf?

Dat betekent veel afwisseling, veel klantcontact en samenwerken met een groeiend en vooruitstrevend team. We bouwen aan hechte en duurzame klantrelaties, staan voor kennisdeling en begeleiding van hoog niveau. Niet voor niets werken we alleen met hoogwaardige en kwalitatieve producten. Iedere dag gaan we ‘de boer op’ en uiteraard samen met de melkveehouder de stal in om de handen uit de mouwen te steken. Alles wat wij doen, doen we met dat ene doel in ons achterhoofd: een optimale jongveeopok realiseren voor ambitieuze melkveehouders.

Iets voor jou?

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.

Uiteraard is een open sollicitatie altijd welkom. Bel naar +31 (0)573 45 04 35 of stuur ons een e-mail.

Dit is waar we voor staan:
  • een succesvolle jongveeopfok begint met een sterke basis; alle schakels moeten kloppen
  • duurzame klantrelaties op basis van vertrouwen
  • unieke combinatie van private label producten & coaching
  • laagdrempelig advies; we staan letterlijk naast de veehouder in de stal
  • maatwerkoplossingen voor de lange termijn
  • kennisdeling op hoog niveau
Het Quality Calf concept

Onze klanten zijn ambitieuze melkveehouders die het maximale rendement uit de jongveeopfok willen halen. Met onze unieke aanpak - een combinatie van advies op maat en de verstrekking van private label producten - begeleiden wij hen naar dat doel. Samen tillen we de kalveropfok naar een hoger niveau én zorgen we ervoor dat dat niveau behouden blijft.

In ons werk streven we een belangrijk doel na: minimaal twee lactaties extra, om zo bij te dragen aan een hogere levensduur. Om dat te kunnen bereiken werken we volgens het unieke Quality Calf concept: een hoogwaardige, duurzame aanpak waarmee we al met vele melkveehouders door heel Nederland geweldige resultaten hebben geboekt.

Lees meer over het Quality Calf concept