Private label kalvermelkpoeder en kalverbrok

Om de kwaliteit die wij zo belangrijk vinden te allen tijde te kunnen waarborgen hebben we het ‘QC private label’ opgericht.

Meer informatie
QC MILK Packshot 2022 HR

Al sinds de oprichting van Quality Calf in 2016 is het onze missie om de jongveeopfok van ambitieuze melkveehouders naar een hoger niveau te tillen. Dat doen we door middel van begeleiding en advies zodat de basis goed staat én door alleen te werken met de allerbeste producten. Onder ons ‘private label’ laten we hoogwaardige kalvermelkpoeders en kalverbrokken ontwikkelen van de allerbeste grondstoffen. Hierdoor kunnen wij onze klanten voorzien van de allerbeste kwaliteit als het gaat om voeding, het hele jaar door.

Kalvermelkpoeder volgens eigen receptuur

Onze kalvermelkpoeders bevatten alleen hoogwaardige zuivelproducten en géén plantaardige eiwitten. Zo zorgen we ervoor dat onze producten optimaal verteerbaar zijn én een zeer goede smaak hebben. De kalvermelkpoeders zijn ook geschikt voor melkveehouders die volgens de VLOG-standaard melk produceren. Je kunt kiezen uit QC Quality Milk 'Green', 'Blue' en 'Yellow'.

Kalverbrok volgens eigen receptuur

Al onze ‘private label’ kalverbrokken zijn gemaakt van de beste grondstoffen en vitaminen. Op dit moment hebben we vijf broksoorten in ons assortiment. Stuk voor stuk afgestemd op de specifieke behoeftes van het kalf in de verschillende levensfasen. De brokken vullen elkaar goed aan; ideaal voor een complete voerstrategie vanaf dag 1 tot het afkalven.

Vragen?
Jurgen staat voor je klaar!

Bereikbaar op werkdagen tot 18.00 uur