Kalverbrokken

Bij Quality Calf vind je een uitgebreid assortiment kalverbrokken voor iedere leeftijdsfase van het kalf. Onze kalverbrokken zijn vervaardigd uit hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Om de hoge kwaliteit die we bij Quality Calf nastreven te kunnen garanderen, hebben we ons eigen ‘private label’ opgericht: het ‘QC private label’. Onder ons private label vallen zowel onze kalverbrokken als onze melkpoeders.

QC kalverbrokken: onmisbaar in een hoogwaardige kalveropfok

Gezonde, kwalitatieve voeding is essentieel voor een hoogwaardige kalveropfok. Kies je voor de kalverbrokken van Quality Calf in combinatie met de QC kalvermelkpoeders dan maak je op het gebied van voeding een zeer goede keuze.

De kalverbrok soorten die we op dit moment aanbieden zijn:

Kalverbrokken afgestemd op specifieke behoeftes

Bovenstaande broksoorten hebben ieder hun eigen unieke eigenschappen waarmee ze bijdragen aan een duurzame, hoogwaardige jongveeopfok. Ze zijn afgestemd op de specifieke behoeftes van de verschillende leeftijdsfasen die het kalf doorloopt. Zo is de Muesli er speciaal voor gemaakt om de eerste aanzet tot krachtvoeropname vanaf dag 3 te stimuleren. Dit kun je ook bereiken met de Flakes die tevens zorgt voor een snelle opname waarbij de pensflora en darmontwikkeling extra gestimuleerd worden. De QC Pens Boost kalverbrok is speciaal ontwikkeld om naast goed fris hooi een hoge krachtvoeropname te realiseren zonder dat dit tot pensverzuring leidt. Klik op één van de producten om meer te lezen over de unieke eigenschappen.

Wil je de kalverbrokken van Quality Calf meteen bestellen? Dat kan hier. Ben je benieuwd hoe je onze kalverbrokken het beste kunt toepassen in jouw voerstrategie? Onze jongveeopfokspecialisten komen graag bij je langs voor een vrijblijvend keukentafelgesprek.

QC Pens Muesli

De QC Pens Muesli bevat muesli met gegarandeerd de beste grondstoffen en vitaminen. Deze kalverbrok is ervoor gemaakt om de eerste aanzet tot krachtvoeropname vanaf dag 3 te stimuleren. Voor een goede penswerking op (zeer) jonge leeftijd adviseren wij de muesli in te zetten tot een leeftijd van ca. 2 tot 3 weken.
QC Pens Muesli bestellen ›

QC Pens Flakes

De pensflora en pensontwikkeling stimuleren? Daar is de QC Pens Flakes de optimale kalverbrok voor. De complete mix bestaat uit stro, maisvlokken en kalverbrokken die gedurende de melkperiode onbeperkt gevoerd kan worden. Geen ruwvoeraanvulling nodig! Een ander voordeel: de mix is wat plakkerig en blijft dus aan de neusjes van de kalveren hangen. Daardoor is een snelle opname verzekerd.
QC Pens Flakes bestellen ›

QC Pens Dynamic

De QC Pens Dynamic is optimaal voor de verdere stimulering van de pensflora en pensontwikkeling. Deze kalverbrok kan vanaf 2 maanden onbeperkt gevoerd worden als opvolging van de QC Pens Flakes.
QC Pens Dynamic bestellen ›

QC Pens Boost

De QC Pens Boost is een zeer smakelijke kalverbrok. Deze kalverbrok is speciaal ontwikkeld om een hoge krachtvoeropname te realiseren zonder dat dit tot pensverzuring leidt. Sommige klanten kiezen ervoor om al vanaf dag 3 met deze brok te beginnen. Ook belangrijk om te vermelden: de brok bevat Rumi Cox +, een premix met toegevoegde etherische oliën en natuurlijke extracten die oöcysten onderdrukken.
QC Pens Boost bestellen ›

QC Pens Next

De opvolger van de Pens Boost is de QC Pens Next. Deze kalverbrok is speciaal aangepast aan de behoeftes van kalveren in de leeftijd van 3 tot 6 maanden. Ook deze brok is verrjkt met Rumi Cox +. In de praktijk zien we bij kalveren die QC Pens Next gevoerd krijgen een goede groei, prima conditie-score, goede mestconsistentie en een voldoende ontwikkeling van het skelet.
QC Pens Next bestellen ›

Kalverbrokken

QC Pens Boost

Prijs op aanvraag

Per 1000 kg

Bekijk
Kalverbrokken

QC Pens Boost NGMO

Prijs op aanvraag

Per 500kg

Bekijk
Kalverbrokken

QC Pens Dynamic

Prijs op aanvraag

Per 500 kg

Bekijk
Kalverbrokken

QC Pens Dynamic NGMO

Prijs op aanvraag

Per 500 kg

Bekijk
Kalverbrokken

QC Pens Flakes

Prijs op aanvraag

Per 500 kg

Bekijk
Kalverbrokken

QC Pens Flakes NGMO

Prijs op aanvraag

Per 500 kg

Bekijk
Kalverbrokken

QC Pens Muesli NGMO

Prijs op aanvraag

Per 500kg

Bekijk
Kalverbrokken

QC Pens Next

Prijs op aanvraag

Per 1000 kg

Bekijk
Kalverbrokken

QC Pens Next NGMO

Prijs op aanvraag

Per 1000 kg

Bekijk