Overige

Op zoek naar de beste producten voor de kalveropfok? Dan ben je bij Quality Calf aan het juiste adres. Wij bieden alles wat nodig is om de kalveropfok naar een hoger niveau te tillen én dat niveau te behouden. Van private label melkpoeder en kalverbrokken tot kalverbodywarmers en van huisvesting tot voedingssupplementen; het assortiment van Quality Calf is zeer uitgebreid en bestaat uit de allerbeste producten.

Op deze pagina vind je sneltesten voor kalverdiarree, schoenovertrekken, veemeetlinten, overalls en werkmutsen.

De unieke aanpak van Quality Calf

Wij geloven dat alleen een sterke basis kan leiden tot een efficiënte, plezierige en rendabele kalveropfok. Wat de aanpak van Quality Calf uniek maakt is de intensieve begeleiding die wij melkveehouders, naast al onze kwaliteitsproducten, bieden. Samen streven we naar de hoogst haalbare (groei)resultaten, met als uiteindelijk doel het grootbrengen van een melkkoe die twee lactaties extra meegaat. Daarvoor is een goede klantrelatie op basis van wederzijds vertrouwen onmisbaar.

Meer weten of advies op maat?

Onze jongveespecialisten komen graag bij je langs voor een keukentafelgesprek of een kijkje in de stal, zodat ze je van persoonlijk advies kunnen voorzien.