Kalveren laten groeien met korting?

Doe mee met de Quality Calf Challenge!

Laat je kalveren opgroeien tot sterkere melkkoeien met meer rendement. Daarvoor hoeven geen grote veranderingen plaats te vinden; met kleine stapjes valt zoveel winst te behalen!

Het zijn juist die kleine stapjes waarmee jij als melkveehouder nog veel meer uit de jongveeopfok kunt halen. Wij zijn expert in het opzetten van een optimale jongveeopfok en laten je graag kennismaken met de kleine stapjes die jij kunt zetten voor een groot resultaat.

Jurgen Verheijen

Eigenaar en landelijk adviseur

Ben jij melkveehouder en wil jij:

  • ziekte, uitval en kosten efficiënt terugdringen?
  • sterkere melkkoeien met méér rendement?
  • meer weten over o.a. metabolisch programmeren, biestmanagement en meer?
  • met kleine stapjes veel winst behalen?
  • samenwerken aan een maximale groei per kalf per dag?
  • je algehele jongveeopfok naar een hoger niveau tillen?
  • én zelf bepalen hoeveel korting je krijgt?

Doe dan mee aan de QC Challenge! Graag komen wij bij je langs om ons concept persoonlijk en vrijblijvend aan je toe te lichten. En ja, je leest het goed: wie deelneemt aan de QC Challenge, bepaalt zijn eigen korting! Hieronder lees je hoe dat zit.

QC challenge groeicurve
Wat houdt de “QC Challenge” in?

Ga je de “QC Challenge” met ons aan, dan werken we samen aan een maximale groei per kalf per dag. Hoe hoger de groei, hoe meer korting voor jou. Stel: je realiseert een gemiddelde groei van 1000 gram, dan is jouw korting maar liefst € 200!

Het ‘Gouden Kalf’: een extra prijs voor de meeste groei

Uiteraard gaat het om het resultaat dat je als individuele melkveehouder weet te behalen. Echter geven wij ook graag een beloning aan de melkveehouder die gedurende het jaar 2022 de beste gemiddelde groei per dag gerealiseerd heeft. Deze winnaar ontvangt uit handen van Quality Calf het ‘Gouden Kalf’. Een prijs waar je absoluut trots op mag zijn.

Gratis adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend gesprek bij jou aan de keukentafel - of in de stal - laten we je graag kennismaken met onze werkwijze en de details van de QC Challenge. Samen stellen we een adviesrapport op voor jouw kalveropfok waarin we o.a. ingaan op biestverstrekking, hygiëne, voeding, huisvesting en ventilatie, om uiteindelijk een hogere groei te realiseren. Kleine stapjes, groot resultaat!

Doe mee met de QC Challenge en laat je kalveren groeien met korting!