QC Challenge

Wij dagen u uit!

Kalveren laten groeien met korting?

Doe mee met de “QC Challenge”, wij dagen u uit!

 

Wat zou het voor u als melkveehouder betekenen als uw kalveren opgroeien tot sterkere melkkoeien met meer rendement? Met kleine stapjes valt zoveel winst te behalen! Het zijn juist die kleine stapjes waarmee we u graag kennis laten maken. Bijvoorbeeld het toepassen van ‘metabolisch programmeren’, wat leidt tot sterke en gezonde kalveren die de potentie hebben om als koe véél melk te produceren. Bovendien is het mogelijk om ziekte, uitval en kosten efficiënt terug te dringen. Gratis en geheel vrijblijvend komen we bij u langs om dit toe te lichten en u uit te nodigen om deel te nemen aan de “QC Challenge”.
Hét motto van deze challenge: u bepaalt zelf de korting bij Quality Calf!

Wilt u dat deze groeicurve uw groeicurve wordt?

Wat houdt de “QC Challenge” in?

Gaat u de “QC Challenge” met ons aan, dan werken we samen aan een maximale groei per kalf per dag. Hoe hoger de groei, hoe meer korting voor u. Stel: u realiseert een gemiddelde groei van 1000 gram, dan is uw korting maar liefst 10%!

 

Het ‘Gouden Kalf’: een extra prijs voor de meeste groei

Uiteraard gaat het om het resultaat dat u als individuele melkveehouder weet te behalen. Echter geven wij ook graag een beloning aan de melkveehouder die gedurende het jaar 2021 de beste gemiddelde groei per dag gerealiseerd heeft. Deze winnaar ontvangt uit handen van Quality Calf het ‘Gouden Kalf’. Een prijs waar u absoluut trots op mag zijn.

 

Meld u aan voor een gratis adviesgesprek, gewoon bij u aan tafel of in de stal

We laten u graag kennismaken met onze werkwijze en de details van de “QC Challenge”. Samen stellen we een adviesrapport op voor uw kalveropfok waarin we o.a. ingaan op biestverstrekking, hygiëne, voeding, huisvesting en ventilatie, om uiteindelijk een hogere groei te realiseren. Quality Calf staat voor laagdrempelig contact en rechtstreekse kennisdeling, gewoon bij u aan de keukentafel – of uiteraard in de stal, indien gewenst!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

4 + 15 =

* ACTIEVOORWAARDEN zijn van toepassing, informeer bij uw QC adviseur naar de voorwaarden