Jongveespecialist Anne de Jong stelt zich voor

Anne avatar Quality Calf
Anne de Jong 03 januari 2019 - leestijd 2 min

Anne de Jong is sinds 1 november onderdeel van team Quality Calf. Bent u als klant gevestigd in de regio Zuid-Holland of Utrecht, dan is de kans groot dat u binnenkort kennismaakt met ons nieuwste teamlid! Anne komt uit Zevenhoven en is een bezige bij in de melkveehouderijsector. In dit artikel vertelt ze over haar passie voor het vak.

Blog gaat verder onder de afbeelding

“Van jongs af aan ben ik altijd al met dieren bezig geweest. Mijn passie voor koeien is ruim zes jaar geleden ontstaan dankzij een week stage vanuit mijn VMBO-opleiding. Ik ging aan de slag bij een melkveehouderij in de buurt en weet sindsdien dat ik niets anders meer wil dan werken in deze mooie sector.

Naast mijn opleiding tot Paraveterinair/dierenartsassistente heb ik nog twee jaar Dier- en Veehouderij gevolgd aan de hogeschool Inholland te Delft. Op het bedrijf waar het allemaal begonnen is verzorg ik een paar dagdelen per week het jongvee. Ook werk ik nog een dag in de week bij een dierenartsenpraktijk. Daarnaast heb ik mijn eigen koeien: twee Murray Grey koeien, die ik twee jaar geleden vanuit Wales heb geïmporteerd.

Sinds 1 november ben ik aan de slag als jongveespecialist bij Quality Calf voor de regio Zuid-Holland en Utrecht. Ik voel me thuis bij Quality Calf en vind het mooi om te zien hoe een kalf uitgroeit tot een sterke, gezonde en duurzame melkkoe. Het spreekt me aan om er samen met de melkveehouder voor te zorgen dat alle schakels binnen de kalveropfok - goede voeding, verzorging en de juiste huisvesting - kloppen. Elk kalf verdient immers de beste zorg, voeding en aandacht!”

Bent u gevestigd in de regio Zuid-Holland of Utrecht en bent u benieuwd wat Quality Calf voor u kan betekenen? Anne komt graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Wil je meer weten over Quality Calf?

Neem gerust contact op

Gerelateerde blogs

Blog overzicht
Quality Calf kalf isolated LR 1

Duurzame kalveropfok met maximaal rendement

Wij bieden een unieke combinatie van advies op maat en private label producten

Onze unieke werkwijze