Haal meer kracht uit eigen ruwvoer!

Meld je nú aan voor ons 5 stappenplan, inclusief gratis mest zeven.

Lees meer over pHom en bekijk het verhaal van Melkveebedrijf De Bokhorst

Ontwerp zonder titel 1

pHom Norway draagt bij aan een sterke basis. Die sterke basis is essentieel om saldo te draaien per liter melk. pHom Norway werkt als smeerolie voor de motor: het zorgt ervoor dat de pens van de koe maximaal blijft loeien voor een efficiënte verbranding en optimale prestaties bij minder 'brandstofverbruik'. Dat ervaren ze ook bij De Bokhorst. Zoals melkveehouder Daan zegt: "De kwaliteit van de mest blijft hartstikke mooi, ondanks de wisseling van het rantsoen.

Jurgen Verheijen

Eigenaar en landelijk adviseur

Melkveebedrijf De Bokhorst

Melkvee ondernemers André & Daan Klein Geltink willen rendement uit efficiëntie. Veel uit eigen ruwvoer halen, dat is het doel. Zij waren één van de eerste deelnemers aan het praktijkonderzoek met pHom Norway, uitgevoerd door studenten van de agrarische hogeschool.

Bij een stabiel rantsoen is regelmatig mest gezeefd en zijn mestfracties geanalyseerd. Binnen 8 weken zagen zij zichtbaar resultaat! De grove fractie daalde van 14% naar 8%. Kortom, 6% meer kracht uit eigen ruwvoer. André en Daan vertellen precies zoals het is. Kijk onderstaande video voor hun verhaal.

Meld je aan voor ons 5-stappenplan

Speciaal voor melkveehouders die meer kracht uit eigen ruwvoer willen halen, hebben wij een 5-stappenplan ontwikkeld.

 1. Mest zeven als 0-meting
  Kleur, structuur, geur… Mest zegt veel over een sterke basis op het erf. Nodig ons uit en wij komen gratis en vrijblijvend mest zeven.

 2. Extra inzichten
  We checken meteen je melkgift en melkgehalten.

 3. Kennismaking met pHom Norway
  Tijdens een keukentafelgesprek vertellen wij je graag hoe al je koeien meer kracht uit eigen ruwvoer halen met 80 - 100 gram pHom Norway.

 4. Start met pHom Norway in je rantsoen
  Ben je overtuigd? Start dan direct met pHom Norway in je rantsoen: €129,50 per 100 kg. Voor slechts €0,10 per koe per dag krijg je meer kracht uit eigen ruwvoer.

 5. Terugkomdag
  Na 8 weken komen we weer langs om samen stap 1 en 2 te herhalen, en de verschillen tussen de resultaten te bespreken. Uiteraard ontvang je hiervan een kort rapport.

Dus wil jij:

 • Meer kracht uit eigen ruwvoer;
 • De pens van de koe - de motor - harder laten loeien;
 • Je prestaties op peil houden;
 • Niet meer betalen, maar wel meer rendement;
 • Kortom: met meer tijd en zonder gedoe de donkere dagen tegemoet?

Meld je dan aan via het onderstaande formulier. Bellen, mailen of WhatsAppen kan ook via jurgen@qualitycalf.nl of +31 6 468 86 869.

Ja, ik heb interesse!

Waarom pHom Norway?

pHom Norway vervangt klassieke pensbuffers, zoals natriumbicarbonaat, die veelal chemisch worden geproduceerd en een snelle, korte werking hebben.

Voor hetzelfde geld bieden wij een 100% natuurlijke oplossing die langdurig werkt voor maximale power in de pens. Hierdoor haal jij met gemak en met élke koe meer kracht uit eigen ruwvoer. Je koeien blijven mooi op de mest en zijn in staat de melkgift en melkgehalten op peil te houden, óók bij scherpe kuilen en wisselende omstandigheden.

Coen Bokdam

Adviseur Oost-Nederland

100% Noors, 100% natuurlijk
pHom Norway bestaat uit plantaardige mineralen die duurzaam worden geoogst uit kristalheldere wateren voor de kust van Noorwegen. Dat heeft talloze voordelen voor de productiviteit en gezondheid van je melkvee.