Een nadere kennismaking met jongveeopfok-specialist Coen Bokdam

Coen avatar Quality Calf
Coen Bokdam 16 mei 2019 - leestijd 2 min

Het is alweer bijna een jaar geleden dat team Quality Calf versterkt werd met de komst van jongveeopfok-specialist Coen Bokdam. Sindsdien is hij het aanspreekpunt van onze klanten in oost Nederland. Tijd om nader kennis te maken met deze gepassioneerde, praktisch ingestelde collega.

Blog gaat hieronder verder

“Ik ben Coen Bokdam en ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf in Bornerbroek. Daar is mijn passie voor de melkveehouderij ontstaan. In 2016 heb ik de opleiding Agrarisch Ondernemerschap Dier- en Veehouderij afgerond aan de Aeres Hogeschool in Dronten. Daar heb ik onder andere veel internationale ervaring opgedaan.

Sinds 1 juli 2018 behoor ik tot het team van Quality Calf. Daarvoor heb ik 1,5 jaar via Randstad bij ForFarmers gewerkt in verschillende functies, zoals kringloopwijzers invullen, op de perspulpplanning en op de handelsafdeling van bijproducten.

Het mooie aan Quality Calf is dat het een jong bedrijf is dat volop in beweging is. Naast de melkpoeder en de brok leveren we ook de huisvesting en al het toebehoren en dat maakt ons tot een totaalleverancier in de jongveeopfok. Daarin wordt onze eigen inbreng als adviseurs gewaardeerd door Jurgen, wat het plezierig maakt om onder hem te mogen werken. We worden dan ook uitgedaagd en krijgen veel ruimte om telkens nieuwe verbeteringen in de jongveeopfok te vinden. Een optimale jongveeopfok is immers essentieel om de genetische potentie van de dieren tot uiting te laten komen als melkkoe.

Voor mij als koeienliefhebber is het super om elke dag met de jongveeopfok bezig te mogen zijn. Graag kom ik ook bij u langs om op een praktische manier mee te denken over de optimalisatie van uw jongveeopfok!”

Wil je meer weten over Quality Calf?

Onze unieke werkwijze

Gerelateerde blogs

Blog overzicht
Quality Calf kalf isolated Staand

Duurzame kalveropfok met maximaal rendement

Wij bieden een unieke combinatie van advies op maat en private label producten

Onze unieke werkwijze