Het verhaal achter de nieuwe huisstijl van Quality Calf

Jurgen avatar Quality Calf
Jurgen Verheijen 08 februari 2022 - leestijd 3 min

We hebben een nieuwe website, webshop én visuele identiteit! Hier lees je het verhaal achter onze nieuwe uitstraling en de betekenis van ons nieuwe logo.

Blog gaat hieronder verder

Na vijf jaar Quality Calf was het tijd voor vernieuwing: een nieuwe website en webshop, een aanscherping van ons verhaal én een nieuwe visuele identiteit. Het resultaat van al dit werk zie je hier! Wij als team Quality Calf zijn erg trots op deze ontwikkelingen. Graag leggen we uit hoe we tot deze nieuwe uitstraling zijn gekomen en wat de gedachtegang is achter ons nieuwe logo.

Het nieuwe logo

Een simpel en krachtig logo dat in één oogopslag communiceert wat Quality Calf doet. Uiteraard mét behoud van het belangrijkste element in ons werk; gezonde kalveren én koeien. Dat was de opdracht voor designer Rogier Olijslager. Hij ging aan de slag en ontwierp onderstaand logo.

Quality Calf logo op grid
Quality Calf logo


Het beeldmerk verbeeldt een (geabstraheerd) kalf of koe, waarbij de kop duidelijk het kwaliteitsvinkje van Quality Calf weergeeft. De opwaartse lijnen vanuit het kwaliteitskeurmerk vormen het lichaam van de koe, die met alle poten stevig op de grond staat. Dit staat symbool voor de solide basis die de melkveehouder samen met de experts van Quality Calf kan bewerkstelligen.

Private label kalvermelkpoeder
Private label kalvermelkpoeder

Nieuwe website en webshop

Onze nieuwe visuele identiteit is optimaal verwerkt in deze nieuwe website. Ook bieden we onze klanten met de nieuwe webshop de mogelijkheid om gemakkelijk online een bestelling te plaatsen. Daarnaast kun je ons team beter leren kennen en kun je alles lezen over onze unieke visie op een optimale kalveropfok.

We nodigen je graag uit om onze nieuwe website te verkennen. Laat je ons weten wat je ervan vindt?

Wil je meer weten over Quality Calf?

Onze unieke werkwijze

Gerelateerde blogs

Blog overzicht
Quality Calf kalf isolated LR 1

Het QC concept

Wij bieden een unieke combinatie van advies op maat en private label producten

Onze unieke werkwijze