QC Quality Milk verrijkt met Progres®: hét gezondheidsondersteunende ingrediënt voor uw kalveren

Jurgen avatar Quality Calf
Jurgen Verheijen 10 januari 2019 - leestijd min

Progres® is een uniek, nieuw ingrediënt dat vanaf heden wordt toegevoegd aan onze QC Quality Milk melkpoeders. Het gezondheidsondersteunende ingrediënt heeft een uniek effect op de darmwerking van uw kalveren, geeft de dierprestaties een flinke verbetering en is zeer geschikt voor gebruik in antibiotica reducerende programma’s.

Blog gaat hieronder verder
100% natuurlijk

Progres® is gemaakt van de hars van naaldbomen. De specifieke stoffen die de hars bevat beschermen de bomen tegen bacteriën, protozoën, virussen en schimmels. Een volledig natuurlijk product, dat nu dus ook voor uw kalveren beschikbaar is.

Het ingrediënt is sinds 2015 uitvoerig getest door Denkavit; fabrikant van hoogwaardige voeding voor jonge dieren in de veehouderij. Vrijwel alle onderzoeken laten zien dat toevoeging van Progres® aan het voedingsassortiment voor een flinke verbetering van de prestaties van het vee zorgt. U kunt hierbij denken aan de volgende voordelen:

  • Betere ondersteuning van het afweersysteem;
  • Hogere groei;
  • Verbeterde voederconversie;
  • Betere financiële resultaten.

De volgende grafiek is afkomstig van Denkavit:

antibiotica fokkalveren
QC Quality Milk zoals u van ons gewend bent

De QC Quality Milk ‘Blue’, ‘Yellow’ en ‘Green’ zijn sinds heden verrijkt met dit unieke ingrediënt. Er verandert niets aan de toepassing van onze producten en ook de smaak blijft onveranderd. De resultaten die Denkavit dankzij de toepassing van Progres® behaalt zijn uitzonderlijk en beloven ook voor onze producten effectieve resultaten op gebied van groei, anbitioticum reductie en voederconversie.

Tot nu toe is Quality Calf één van de eersten in Nederland die kiezen voor toevoeging van dit gezondheidsondersteunende ingrediënt. Dit maakt ons tot een unieke leverancier én kennispartner voor melkveehouders.

Wilt u meer weten over onze producten en de werking van Progres®? We staan u graag te woord en kunnen u voorzien van het beste advies voor uw melkveehouderij. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wil je meer weten over Quality Calf?

Onze unieke werkwijze

Gerelateerde blogs

Blog overzicht
Quality Calf kalf isolated Staand

Duurzame kalveropfok met maximaal rendement

Wij bieden een unieke combinatie van advies op maat en private label producten

Onze unieke werkwijze